Meubels op maat in Utrecht

Overzichtelijk

Voor alles één vast tarief

Z

Voldoende keuze

Precies zoals u het wilt

06-47570401

Meer weten? Bel ons gerust!

Prachtige Italiaanse meubels op maat

Binnenhuisarchitect Utrecht maakt prachtige meubels op maat afkomstig van Italiaanse bodem. Perfect passend, snel geleverd en betaalbaar.

Als binnenhuisarchitect ontwerpen wij meubels op maat als uw ruimte daarom vraagt. Op maat gemaakt speciaal voor uw interieur, uniek, smaakvol en functioneel.

Wij werken samen met een ambachtelijke Italiaanse meubelmaker, die absoluut perfect werk levert. Omdat wij de meubels rechtstreeks afnemen kunnen we de prijs laag houden. En dat niet alleen, de meubels worden ook nog eens razendsnel geleverd. Al binnen zeven weken na bestelling kan uw meubel op maat kan bij u thuis staan!

meubels op maat

Kast op maat laten maken

Veel klanten laten bij ons een kast op maat maken. Wij realiseren ook andere soorten meubels, maar de kast op maat is populair! De kasten kunt u per deurtje, lade, kleur en formaat, kortom, tot in de fijnste persoonlijke details laten maken. Wij staan garant voor perfecte meubels op maat dankzij de functionaliteit van het ontwerp, het gebruik van hoogwaardige materialen en het vakmanschap waarmee ze gemaakt worden.

Van begin tot eind zijn wij nauw betrokken en ook aanwezig wanneer de meubels worden afgeleverd. Zo zijn wij direct aanspreekbaar en kunnen wij eventuele problemen direct oplossen.

Wilt u meer informatie over de werkwijze van Kroneman Interieurs?

Neem dan contact met ons op! Wij komen in heel regio Utrecht, Hilversum, Zeist, Almere, Amersfoort, Huizen, Nieuwegein en 't Gooi voor een vrijblijvend oriënterend gesprek.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.