Binnenhuisarchitect in Utrecht

Overzichtelijk

Voor alles één vast tarief

Z

Voldoende keuze

Precies zoals u het wilt

06-47570401

Meer weten? Bel ons gerust!

Kroneman Interieurs realiseert uw ideëen

Kroneman Interieurs heeft altijd als einddoel u zich thuis te laten voelen in uw nieuwe interieur.

Daarvoor is een goede relatie en nauwe samenwerking in de ontwerpfase essentieel voor ons. Want als uw ideeën goed overkomen bij ons, is de kans op een geslaagd ontwerp het grootst. Een goed beeld vormen van uw ideeën doet u bijvoorbeeld door beeldmateriaal te bekijken of meubel- en keukenshowrooms te bezoeken. De rest nemen wij voor onze rekening! Vanaf het eerste oriëntatiegesprek tot en met de uiteindelijke oplevering geldt een vooraf overeengekomen vast tarief.

Voel u thuis in uw nieuwe interieur

binnenhuisarchitect

Projectbegeleiding van a tot z

Ontzorgen, dat omschrijft Kroneman Interieurs het beste. Wilt u het interieurontwerp door ons laten uitvoeren? Dan begeleiden wij het gehele proces van a tot z, van het aanvragen van vergunningen tot het overleg met de onderaannemers en leveranciers. Wij waken over het gehele proces en zijn uw vaste aanspreekpunt.

Ook na de oplevering stopt onze zorg niet. Enkele weken later informeren wij bij u of alles nog steeds naar wens is en of wij inderdaad aan uw verwachtingen hebben voldaan. Vanzelfsprekend, een project is immers pas goed als u tevreden bent!

Utrecht

Hilversum

Amersfoort

‘t Gooi

Wilt u meer informatie over de werkwijze van Kroneman Interieurs?

Neem dan contact met ons op! Wij komen in heel regio Utrecht, Hilversum, Zeist, Almere, Amersfoort, Huizen, Nieuwegein en 't Gooi voor een vrijblijvend oriënterend gesprek.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.